Светът на Таро е интригуващ и загадъчен. Хората просто са привлечени от това,

...
Светът на Таро е интригуващ и загадъчен. Хората просто са привлечени от това,
Коментари Харесай

Какво представлява да ти гледат на карти „Таро“

Светът на Таро е завладяващ и мистериозен.

 Хората просто са привлечени от това, само че все пак, те постоянно не са наясно какво в действителност се случва при четенето на карти Таро. 

Важно е да знаете от какво се състои процеса, в случай че мислите да се консултирате с таролог.

Със сигурност има доста измамници, които просто желаят да вземат парите ви. За благополучие е елементарно да се разграничи кой е умел таролог и в действителност желае да ви предложи знанията си и да ви помогне.

Следователно, едно от нещата, които се случват при четенето на карти Таро, е, че ще бъдете третирани с уважение и добрина. Тази аура на тайнственост и незадълбочено държание, показана във филмите, не е същинска.

Тарологът има откровено предпочитание да ви помогне. Това в действителност е и повода, заради която той прави работата си като подобен. 

Благодарение на това ще се чувствате доста удобно в компанията му.

Ако в никакъв случай преди не са ви гледали на карти Таро, ще ви изясни по какъв начин чете картите и ще отговори на всички ваши въпроси. 

В случай, че картите демонстрират нещо отрицателно, ще ви помогне да намерите най-хубавите способи да се справите с казуса. 

Когато четенето на Таро завърши, ще си тръгнете, чувствайки се по-силни от всеки път. Ще се почувствате облекчени и без несигурността, която ви е съпътствала преди да ви бъдат прочетени картите.

Има няколко неща, които не би трябвало да очаквате при четене на Таро. Важно е да ги познавате, с цел да не се чувствате разочаровани или излъгани. 

Ето и кои са те:

Абсолютна акуратност

Досега няма човек, който да има способността да вижда ясно бъдещето. Следователно точността на Таро в никакъв случай няма да бъде 100%. Въпреки това, таролозите имат способността да видят какво ще се случи въз основа на настоящите ви условия.

Въпреки това можете да измененията курса когато и да е. Това е по този начин, тъй като вие постоянно контролирате нещата. 

Търсене на виновност за проблемите другаде

Един етичен и виновен таролог никога няма да ви каже, че проблемите ви се дължат на проклинание или магия. Ако го създадат, те поемат цялата отговорност, което постоянно просто значи, че си имат работа с лъжец.

Още по-вероятно е да ви каже, че имате потребност от " чистка ", която коства доста пари. Разбира се, би трябвало да избягвате такива измамници.

Съдене

Когато един човек ви гледа на карти Таро, той го прави без предубеждения. Дори и да имате връзка с женен мъж, тарологът не е този, който може да ви съди. Затова не отивайте при подобен, който ви кара да се срамувате.

Освен това е допустимо решенията ви в живота да не са от най-успешните. Това обаче не значи, че сте неприятен човек. Това просто значи, че вземате неприятни решения. Винаги можете да ги коригирате.

Специално облекло и качества за четене на мисли

Не всички гледачи носят костюм на " вещател ". Всъщност повечето са естествени хора. Те се обличат и наподобяват като всеки различен човек, единствено че имат способността да четат Таро и ви дават духовно упътване.

Освен това те не са способни да четат вашите мисли или мислите на някогашния ви. Това просто не съществува в света на Таро.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР